I sommeren 2017 blev jeg kontaktet af en kunde, som skulle bruge nogle jagtmalerier, der skulle trykkes til plakater. Det er normalt ikke noget jeg laver og slet ikke til videresalg, da der så kommer en masse rettigheder og afskrivning af disse fra kunstneres side. Men opgaven var alligevel lidt sjov, så jeg hoppede ud i det og fik lavet de fornødne kontrakter mv.

Opgaven lød på, at jeg skulle lave nogle jagt malerier ud fra nogle oplæg kunden kom med, da det skulle være forskellige jagtformer, der skulle repræsenteres på plakaterne. Der skulle bl.a være jagtfiskeri, bukkejagt.

Udfordringen for mig var, at kunden ville have det på papir i A3 størrelse, hvilket gjorde, at det for det første var et anderledes underlag at male på. Papir opfører sig helt anderledes end et lærred. Og jagten gik ind på at finde en papirtype, jeg kunne arbejde med. Og herefter skulle jeg også ud og finde de helt tynde og fine pensler, som jeg kunne støve op på markedet. Når man maler små værker i A3 størrelse, med masser af detaljer, er maletiden næsten den samme, som de store værker. Penslerne er bare meget mindre.

Da først det praktiske var på plads, så var det tid til det sjove – nemlig malerierne. Det blev til i alt 5 jagt malerier, med dåhjorte, fasaner, bukke og andejagt. Jagtmotiverne lå lidt lagt fra mine abstrakte baggrunde.Men det blev en sjov og anderledes opgave, fuld af udfordring lige som jeg kan lide det.

Har du også en anderledes opgave eller et maleri du gerne vi have lavet, så kontakt mig endelig HER. Så tager jeg gerne en snak med dig op projektets størrelse, form og pris.

Ingen opgave er for stor til at den ikke kan løses og ingen opgave er for lille til at få min fulde opmærksomhed.