Malekursus

– Malekurser for både begyndere og øvede

OBS! JEG HOLDER PT. PAUSE MED UNDERVISNINGEN –  HVIS DU VIL PÅ EN HOLDLISTE, SÅ SEND MIG EN MAIL PÅ artbyskou@gmail.com, SÅ SÆTTER JEG DIG PÅ LISTEN, MED DEM SOM STÅR FØRST I KØ.

Jeg holder jævnligt malekursus i både det abstrakte malerier og i det figurative, hvor du kan lære at male dyr. Jeg underviser i de teknikker, som jeg selv bruger i mine egne malerier. I min undervisning veksler jeg mellem fælles oplæg om processen, farvelære, opbygning af maleriet mv. og individuel vejledning. Alle kan være med uanset om du er helt nybegynder, eller har malet i mange år. Jeg sørger for “at skubbe” til dig, udfra hvor du er i din proces.

Vælger du et malekursus i det abstrakte maleri, bliver du bl.a præsenteret for min proces model (SAP modellen), som hjælper dig til at være bevidst om processen og opbygningen af maleriet. Du kan læse mere om SAP-modellen HER

Du kan vælge et weekendkursus. Her laver jeg altid små hold, med max 8 deltagere. Det giver en rigtig god dynamik, at være flere der står og maler sammen. Og udover at være lærerigt og inspirerende at se hvad andre får frem på lærredet, så er der også altid en rigtig hyggelig stemning på holdenene. Du kan se mere om weekend-malekurser HER

Er du specielt udfordre på en eller flere specifikke ting, kan ene-undervisning være en rigtig god løsning. Jeg tilbyder enkelte timer, men du kan også få lagt et forløb, hvor vi laver en start-up og sammen finder ud af, hvad din udfordring er. Så kan jeg hjælpe dig herfra. Du kan gå hjem og øve, og få en opfølgende session, hvor vi samlet op, evaluere og sætter nye mål for din udvikling. Du kan læse mere om ene-undervisning HER

Det siger tidligere kursister

“Tusind tak for et super lærerigt  og udfordrende kursus. Jeg har bestemt planer om at vende tilbage på et nyt kursus”

Lea Jørgensen

“1000 Tak for et inspirerende kursus. Hvor har jeg bare lært meget denne weekend. Og kan slet ikke vente med at komme på et nyt kursus”

Susanne <3

“Tak for et helt fantastisk malekursus. Jeg er godt nok blevet udfordret denne weekend. FEDT at kunne kaste sig ud på dybt vand, og føle sig helt tryg, med at din rolige person, din kyndige vejledning og din tro på, at det nok skulle ende godt, lige meget hvor meget jeg kvajede mig 😉
Og det endte godt <3 så godt at mit maleri allerede er solgt!!”

Lone Hansen

Malekurser for alle

Uanset om du er begynder eller øvet, vil du blive udfordret på mine malekurser. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov. Og når alle står ved hver deres staffeli, er undervisningen meget individuel. Jeg underviser ikke kun i teknikker, da jeg mener, at processen er mindst lige så vigtig, for den enkelte. Hvorfor jeg også gør en del ud af at forklare og snakke om de forskellige faser du kommer igennem i den kreative proces.

For at lave et vellykket maleri, er det en fordel at have et vist kendskab til både processen, farvelæren og forskellige teknikker. Derfor kommer vi runde om emner, som farver og farvevalg. Hvor vi snakker om lys ægthed, transparens, farvelære, blanding af farver og farvevalg. Vi kommer også ind på kompositionen, dybde i maleriet, opbygningen og tips og tricks til at skabe et spændende maleri. Og så kommer vi rundt om forskellige teknikker i brugen af malingen, og redskaberne. Jeg har spartler, paletknive, gummispartler og forskellige penseltyper, som du kan eksperimenter med.

Så når du tager fra et malekursus hos mig, er du godt fyldt op med inspiration til dine næste malerier. Og skulle du komme hjem og sidde og tænke, hvad var det nu hun sagde, om det med de farver, ja, så har slipper jeg dig ikke helt. For har du lyst, så kan du blive tilmeldt en Facebook gruppe specielt for mine malekursister, hvor du kan stille alle dine spørgsmål efterfølgende. Og de din udvikling med andre kursister.

Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Majbrit

Maleworkshops for virksomheder

– en anderledes og sjov oplevelse med kollegaerne

Har du en virksomhed, hvor en afdeling skal rystes lidt sammen, eller har I brug for et festligt indslag til et kursus eller julefrokost. En maledag for virksomhedens ansatte og familie, en workshop for kunstforeningen el andet . Så sammesætter jeg gerne en maleworkshop til jer, ud fra jeres ønsker. Jeg kan lave en workshop som omhandler alt lige fra sjov og spas til den mere seriøse, hvor vi arbejder med medarbejdernes stress, eller hvor vi tager udgangspunkt i specifikke problematikker, så som en frustration og dårlig stemning i forbindelse med nye arbejdsopgaver eller hvad I nu har brug for.

Hvordan kan det at male handle om både sjov og alvor?

Den kreative proces sætter forskellige følelser i os mennesker. Vi kan opleve en følelse af at blive udfordret over evne og opleve dyb frustration, eller at kunne knække en kode og få en “YES-oplevelse”. Vi kan få følelsen af at fordybelse og glemme tid og sted, eller vi kan få en følelse at nu lære jeg noget nyt osv. Ofte kommer man igennem dem alle i processen, hvorfor man også bevidst kan bruge maleriet til at arbejde med specifikke områder, der ligger parallelt med vores arbejdsliv og privatliv.

Jeg er oprindelig uddannet pædagog (prof. bach. i stress). Jeg bruger altid min viden om processen bevidst, i arbejdet med kursister, da det netop at her, man kan rykke og udvikle den enkelte og skabe en forståelse for elementer, som alle støder på i deres arbejds- og privatliv.

Har I lyst til at høre mere eller vil I gerne have et skræddersyet forløb til jeres virksomhed, så skriv til mig på artbyskou@gmail.com