Kæledyrs portrætter

Jeg laver kæledyrs portrætter ud fra foto på bestilling. Kunne du tænke dig et evigt minde af din hund, kat, hest eller andet kæledyr, så skriv eller ring til mig, så tager vi en snak om hvordan jeg kan lave et portræt til dig. Et kæledyr er for mange ligestillet med et familiemedlem, og jeg er derfor særlig opmærksom på at fange det unikke hos netop dit kæledyr.

Hvis du kunne tænke dig at få lavet et kæledyrs portræt foregår det således:

  • Du beslutter hvilken størrelse lærred du kunne tænke dig.
  • Du sender mig et eller flere fotos i høj kvalitet af dit kæledyr.
  • Vi aftaler farver og evt. tekst m.v. som skal indgå i portrættet.
  • Herefter går jeg i gang med at skitse det op.
  • Jeg sender løbende billeder af processen.
  • Inden jeg går ind i den sidste malefase, får du besked om at komme med kommentarer til rettelser.
  • Maleriet færdig gøres.

Ved bestilling af et personligt maleri betales der 50% inden arbejdet går i gang. Resten betales inden eller ved levering.

Priserne er vejledende og gælder kun ved et dyr pr. maleri. Ved specielle ønsker m.v. kan der komme en merpris, hvis det er meget tidskrævende. Men send mig en mail eller ring på Tlf. 2323 1977 og lad os tage en snak om dine ønsker.
Hvis du vil se hvad jeg ellers laver kan du se flere malerier her

Hvis du kunne tænke dig, at glæde en med et personligt kæledyrsportræt, kan du bestille et gavekort, så personen selv kan have indflydelse på portrættets udformning, størrelse, farver m.v.

Du kan bestille gavekort her

Kæledyrs portrætter - Lavet efter foto