Om Majbrit Skou2019-01-03T20:13:47+00:00

Kunstner Majbrit SKou

Om Kunstner Majbrit Skou

Lige siden jeg var barn, har jeg tegnet, malet og lavet kreative ting. Det har altid været en naturlig del af mig at være skabende.
Jeg arbejder meget intuitivt og eksperimenterende med mine malerier, hvilket kan ses i de mange lag der er i hver maleri. Jeg arbejder primært med akrylmaling, men inddrager ofte andre medier så som serigrafitryk, papir, pasteller, blyant mv.
Min inspiration finder jeg i former og farver jeg møder i alt omkring mig. Det kan være en farvekombination i naturen, på et billede, et stykke stof eller noget helt andet. Det kan være en form der inspirerer mig eller et motiv. Og ikke mindst benytter jeg af det indre liv, som i den grad styrer min intuitive process.
Jeg har gennem flere år arbejdet med det abstrakte maleri. Før det malede jeg altid figurativt. Jeg har dog gennem min rejse i det kreative univers fundet en vej til at forene de to sider af mig selv. Og det er lige er jeg bevæger mig som kunstner i dag

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.