Om Majbrit Skou 2018-11-19T14:26:53+00:00

Kunstner Majbrit SKou

Udstillinger

Nedenfor kan du se hvor jeg tidligere har haft udstillinger.

Jeg er altid på udkig efter nye udstillings muligheder. Hvis du kender et sted, et galleri, kunstforening eller andet er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.

Aktuelle Udstillinger:

Fast udstilling og atelier i Kunsthuset Nordsjælland – Stæremosen 22 – 3250 Gilleleje

Kommende Udstilliner:

Dec 2018 – Galleri Falken – Helsingør

5. -7. April 2019 – Art Nordic – Stand 8

8.-10 juni Åbne Attelierdøre – Kunstrunden 2019 (besøg mig i mit atelier)

30.april – 5. maj 2019 – Udstilling i X-porten – Hundested Havn

Udstillinger:

Okt. 2018 – Helsingør Kunstgalleri

Juni-juli 2018 – ALKA Kunstforening

Okt 17 – jan 2018 – Galleri Kunstsamlingen – Waves Shopping center.

sep-okt 2017 – Galleri Kunstsamlingen – Waves Shopping center

jul-sep 2017 – Kontorfællesskabet i Slagelse

12-14 maj 2017 – 3 festdage for maleriet – 2020 Visions – metronomen Frederiksberg

24-26 Mar. 2017 – Hillerød Kunstdage – STAND 101

Nov-Dec 2016 – Banedanmark Kunstforening

11-13 Marts 2016 – Hillerød Kunstdage – STAND 101

Januar 2016 – Galleri Guldgåsen – Vordingborg

28-29. Nov. – Kunst & Design marked Hos Kunst&Kaffe – Roskilde

Nov 2015 – KTS Kunstforening

Okt 2015 – Udstilling KUNST & KAFFE – Roskilde

Aug. 2015 – Solrød Bibliotek

Maj-Jun 2015 – Vordingborg Tandpleje

Nov. 2014 – 1. udgave af magasinet KUNST I DANMARK

Online Udstillinger:

Du finder min kunst flere steder på online gallerier.

Kunstsamlingen.dk

Artboost.com

Du kan se og afprøve mine malerier med app’en artOmonde, der gratis kan downloades i AppStore.

Om Kunstner Majbrit Skou

Lige siden jeg var barn, har jeg tegnet, malet og lavet kreative ting. Det har altid været en naturlig del af mig at være skabende.
Jeg arbejder meget intuitivt og eksperimenterende med mine malerier, hvilket kan ses i de mange lag der er i hver maleri. Jeg arbejder primært med akrylmaling, men inddrager ofte andre medier så som serigrafitryk, papir, pasteller, blyant mv.
Min inspiration finder jeg i former og farver jeg møder i alt omkring mig. Det kan være en farvekombination i naturen, på et billede, et stykke stof eller noget helt andet. Det kan være en form der inspirerer mig eller et motiv. Og ikke mindst benytter jeg af det indre liv, som i den grad styrer min intuitive process.
Jeg har gennem flere år arbejdet med det abstrakte maleri. Før det malede jeg altid figurativt. Jeg har dog gennem min rejse i det kreative univers fundet en vej til at forene de to sider af mig selv. Og det er lige er jeg bevæger mig som kunstner i dag

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.